torsdag, augusti 07, 2014

Vad händer...

Jo men det rullar på, livet går vidare i sin lilla takt, synd att säga lugna takta men det flyter på. Har haft mycket på jobbet och inte haft tiden att lägga ut messa bilder och skriva men här kommer en liten update.
 
Flickorna och vi var fredag till lördag i Ystad, underbara Ystad. Där vi besökte Tosselilla. En lyckad tripp trots att det kom lite regn på slutet. Det blev lite bad, mycket karuseller och en hel del djur. L var överförtjust i getterna så där  var vi två gånger och hon var lika arg båda gångerna när vi var tvungna att lämna dem. Så lite getter hemma i framtiden kanske.
 




 
Roligast tyckte hon nog ändå det var att få åka karusell med storasyster. Världens snällaste storasyster som åkte karusell med liten.


 
Ja och huset då? Jo men det rullar på i bra takt.
Nu finns det fönsterfoder till fönsterna, dörren på verandan är grå, skärmtaket på baksidan börjar ta form. C har rödmålat ribben och verandan är tvättad jo och teglet uppe på balkongen är borttaget. Jisses Amalia vad det har gått bra och vad fint det blir.
 
Igår hade jag äran att få träffa två av det bästa som finns Fru M och GJ, arbetskamrater från tidigare, vi var på Condecco och åt mycket god mat och drack kaffe bland getingar, kajor och duvor. En alldeles underbar kväll. Vi ska snart träffas igen och gå på en föreläsning med Petter och jag längtar så jag håller på att längta ihjäl mig.
 
Kram Lina
 



2 kommentarer:

  1. Så fint ert hus blir! Längtar tills vi ses igen.

    Kram Martina

    SvaraRadera
  2. Det var så kul att träffa dig, vi ska snart ses igen.

    Kram GJ

    SvaraRadera