tisdag, januari 27, 2015

Mycket på G

Många förberedelser blir det med födelsedagar som stundar. Vi lilla Sessa fyller snart två år. TVÅ ÅR hallå två år. Mycket har hänt på två år, många nya ansikten och utmaningar. 
Ja födelsedagar var det, vad köper man till en två åring som redan har allt en två åring behöver, vansinnigt egentligen när man tänker på det. Jo det finns hur mycket som helst att köpa men vi har bestämt att hon ska få en surfplatta, idiotiskt tycker några men vi tycker det är bra, nä hon får ingen iPad, hon ska få en kurio.  
Det kommer bli en bra födelsedag!

Innan dess har vi annat kul på agendan, vår stora tösabit C ska testa på Streer Hop, tror hon kommer gilla det starkt  så my ska bi köpa skor, ska försöka komma över ett par lätta gympaskor, en Rur till stora staden väntar i slutet på veckan.

Besök av grannarna blir det oxå, på lördag mer bestämt. Ska bli så trevligt att få umgås lite. Vet dock inte vad jag ska bjuda på än men det löser sig alltid. 

Renoveringhjärnan är igång som vanligt och jag har faktiskt rensat upp lite så snart, bara det blir lite lite varmaste, så kan vi snart riva en vägg. Skulle 
ju målat hallen i julhelgen MEN eftersom vårt hem är uppbyggt på elektronik så som larm, kameror, sirener, automatiska-hålla-koll-på-värmen-på-elementen-mojänger och annat bra och ha så blev det inte så. Nåja färgen finns ju kvar och kan användas i ett annat rum eller i hallen som det var tänkt.

Nu ska jag inta en liten plats i vår stora säng, den delas idag med två sessor,.

Kram Lina
❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar