tisdag, juli 05, 2011

En miljon

skulle inte sitta fel nu ska jag vara ärlig att säga. Man är ju inte direkt överbetald men kanske inte direkt underbetald heller. Men nu har vi iallafall bestämt hur vi ska göra med huset, i och med att det inte går att få igång liften så tar vi baksidan först, där räcker det med stege och så byter vi fönster uppe och nere plus att vi sätter en pardörr till altanen och tar bort ett element inne, Vi har ju ett element till + kaminen i det rummet så det spelar ingen roll och så blir det ju snyggt med pardörr ut till altanen.

Andra semester planer är ju Astrid Lindgrens Värld http://www.alv.se/ dit ska vi över dagen bara med kusinerna tror jag att det blir och så har vi bokat in Halmstad i augusti i två dagar. Då ska vi bo hos syrran och hennes lilla familj. Det är nått evenemang där som heter "Tall Ships Races" http://www.tallshipsraceshalmstad.se/ 

Sen ska vi oxå byta taket på garaget och fixa till grusgången. Måste kolla om man kan köpa marksten billigt någonstans. Ja sen är väl uteprojekten och sommaren slut tror jag, sen kommer hösten och då hoppas jag på badrum. Men det är inget som är spikat än och blir det inte av så gör det inte så mycket, vi har ju ett fungerande badrum.

Time to go back to work I guess.

Have av nice afternoon

1 kommentar:

  1. hej hej. Trevlig sommar och en skön semester önskar vi. Lycka till med husprojektet också. Hälsningar fam Carlsson

    SvaraRadera