måndag, april 17, 2017

Födelsedagsbarn och kalas

Det är helt galet att min sessa fyller 9 år idag.
Inte en leksak i presenterna, då börjar hon bli stor.
 
 
Skal till telefonen med Marcus och Martinus, kofta och strumpor från House of Lola, Adidasbyxor, bikini och klänning. Pengar till resan till Gekås där hon köpte Pokemonkort och gosedjur.

 
Denna tuggummirosa kofta kommer från House of Lola och den är ljuvlig. Den finns i svart till vuxen och den har hennes farmor. Den är också superduper fin.
 



 
 
Hon önskade sig en Marcus och Martinus tårta och så fick det bli, fast utan bild med dem, det blev med deras logga istället med 9 ljus.
 
Hon önskade Tacopaj till middag och det fick hon så klart, men sallad och alla tillbehör man behöver till tacos. Hon var nöjd med dagen och kvällen.
Hon fick en jättefin softshell jacka med byxor till och en heldag med sin yngsta moster, av sin andra moster fick hon presentkort på H&M, en perfekt present till sessan som är kräsen är det gäller kläder.
Av sin faster och farbror fick hon resväska och kläder. En jättefin resväska som är perfekt nu när vi åker till Cypern snart.
VA sin mormor och W fick hon presentkort på H&M och av sin farmor hade han tittat ut kläder från Gekås och högtalare till telefonen.
Hon fick jättemånga fina och genomtänkta presenter.
 
Imorgon väntar Leos Lekland med kusiner och kompisar.
Kommer blir en superdag det också.
 
Kram Lina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar