onsdag, september 01, 2010

1 september = 1 dagen på hösten

är det så, är sommaren verkligen slut nu, ja det är nog så även om vädret är kanon här idag så är det ju kallt, typ en så där 4-5 grader på morgonen, Ja i dag var vi uppe kl 4,00 och tog febern och alvedon och drack vatten sen vilade vi fram till 6 och sen blev det jordgubbskräm och mjölk. Nja hon äter väl inte så bra men hon dricker iallafall och det är bra. Febern var nere på 38 nu innan oich det är ju bra för igår kväll låg den på 40,2 och det var verkligen så blodet kokade i henne, men hon är ju klar i huvudet iallafall. Lillasyster ringde prcis hoon har fått en projektanställning på 4 mån till att börja med och det är hur bra som helst -GRATTIS faan vad bra du är!!
Nu ska jag ta en kopp kaffe och titta på trolltider (julkalendern) Cornelia giller verkligen den så även om det är 3,5 månad kvar till jul så, ja jag tycker att den är söt oxå, synd att dagens julkalender inte så så bra som dem som gick förr, som Ture Sventon, Toffelhjältarna, Trolltider och så vidare. Synd synd synd....
I morgon blir det jobbet för H ska vara hemma med Cornelia i morgon, det är så skönt när man kan hjälpas åt att dela på tiden när barnen är sjuka tycker jag.
Ha det så bra idag..

Måste bara säga att jag blev nöjd med den nya designen på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar