tisdag, augusti 31, 2010

Tisdag 31 augusti

Idag är vi hemmajag och Cornelia, hon hade 38 graders feber i går kväll och i natt var vi uppe och då hade hon 39,4 grader så då blev det vatten och alvedon och sen somnade vi igen sen idag har hon legat på runt 38,4-39,8 grader, skönt att alvedonen får ner febern lite iallafll, hennes lilla hjärta slår ju så fort. Nu är non vaken igen men ska ligga i soffan och titta på Pippi. Hon dricka lite hela tiden och det känsn ju skönt och hon har ätit lite, lite macka och lite flingor och mjölk. Jag gjorde Flygande jakob igår, får se om jag kan få i henne lite sånt oxå. Ja ja huvudsaken är att hon dricker. Ska snart ge henne en alvedon igen. Stackars lite. Det är så blodet kokar i henne. Nu ska jag äta lite. Ha en skön dag

1 kommentar:

  1. Hejsan.Ush stackare hoppas hon blir bättre snart.
    Vad kul att höra att du trivs så bra på jobbet. Du hade bytt tjänst nu va??Vad jobbar du med nu?? Ja han har verkligen fått gott intryck av Visma. Att alla verkar så trevliga. Vi får verkligen hålla tummarna att han får där..

    Det är beräknat 16 Oktober..men Max kom 3 veckor innan så vi får se om hon oxå är sugen på det..Ja 2 veckor innan kan hon få komma..

    Kram kram

    SvaraRadera