söndag, oktober 16, 2011

Födelsedagskalas

Nu är det snart dags för sängen, men innan dess vill jag bara lite kort berätta vad vi har hittat på idag. Vi började dagen 07,30 med en liten promis med Grimm, sen väckte C sin pappa och vi åt frukkost ihop, sen badade C i son lilla balja som hon hade när hon var bebis, jodå den funkar bra fortfarande, ja ja nä hon kan ju inte dyka i den men hon kan sitta där och plaska och leka med sina dockor och sin vattenkanna, sen blir hon lite mjukare i pälsen när hon badar i olja så jag gillar att hon gillar att bada. Blir bättre sen när vi får ett badkar på övervåningen. vilket blir snart hoppas jag. nåja när hon hade badat så sprang hon runt här naken och lekte lite och sen åt vi lite mat, Järpar med potatismos blev det idag och hon åt väldans mycket så när vi sen kom på kalas så orkade hon bara en korv, men tårta och fanta gick ner som ingenting.

Ja sen när vi hade kalasat färdigt så åkte vi och tittade på nya huset och J och L har köpt, nä det ser inte nått speciellt ut på utsidan, en lummig trädgård. men bilderna som jag har sett på innsidan av huset är ju hur bra som helst. ja iallafall så kommer de att får ett jättefint hus på landet med stall och doningar och vovvarna kan springa fritt. Härligt härlligt att deras dröm nu går i uppfyllelse. Grattis till dem och ett stort grattis till Z igen som fyller tre år. Han blev jätteglad för den radiostyrda Blixten som han fick av oss, han la knappt i från sig den och de är ju ett gott tecken.

Nu gar gubben kommit hem oxå så nu är det nog dags att borsta gadden och krypa ner i sängen och sova, för i morgon börjar en ny vecka med nya utmaningar och möjligheter och en tjejkväll. det kan ju blir jättetrevligt. Vi ska träffas i grannbyn och äta lite mat och dricka lite vin. Lugnt och stilla men det blir nog trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar