måndag, juni 07, 2010

Härliga helg

..åhh vad vi har haft en underbar helg...Måste verkligen hitta en mobiltelefon som jag kan blogga med, då blir det ju lite mer bilder och lite mer spontant kanske. Ja iallafall tillbaka till helgen, i fredags var jag tillbaka på jobbet och vi grillade lite på kvällen när jag kom hem sen och sen på lördagen packade vi in oss i bilen hela familjen, ja utom Grimm och Rasmus som fick vara hemma. Vi for till Halmstad, är helt försälskad i den staden, skulel mycket väl kunna tänka mig att bo där, ja eller i Ingelstad som jag oxå gillar starkt. Fast jag skulle så klart sakna våren och sommaren i Kuppramåla för fy tusan vad det är vackert hemma nu, när allt blommar, istället för vita ängar som vi har haft tack vara vitsipporna så har vi nu gula ängar, nä inte maskrosor utan smörblommor. Alla i hela världen skulle växa upp där jag bor nu iallafall vår, sommar och tidig höst, sen är det inte jättekul när det är mörk 24 h om dygnet och metervis med snö. (Jag har lunch) I Halmstad bjöds det på kyckling och delikatesspotatissallad med bröd och dressing och det vars ååå gott och sedan en hemmagjord morotskaka och kaffe och lite senare glassbåtar, jag tänker alltid på min älskade älskade morfar när jag äter glassbåtar för det gjorde alltid vi när han levde. Usch vad jag saknar honom. Glassbåtar, Mjölk med lingonmos och sen att skära brödet mot sig (svårt att förklara men om du håller en brödkaka i famnen och skär en skiva mot dig) så skar alltid morfar bröd. Jag har mängder med bilder från helgen men ja som sagt jag måste först föra över dem till datorn och sedan lägga upp den här på bloggen - jädrans samsung - men jag ska lägga upp bildern a när jag har lite tid över. På kvällen när alla hade åkt hem så var det bara vi kvar och då tog vi bilen och körde upp på berget i Halmstad (det heter ju såklart nått annat men det har inte fastnat i min hjärna) Där fanns en stooor lekplats och Cornelia blev helt överförtjust. Igår var vi hemma hos morfar (C:s morfar) och grillade och spelade fotboll. Hon var som en toka på bollen hela tiden. Så ja vi har haft en helt underbar helg ute. Hoppas att det blir lika fint nästa helg för då ska vi bygga sandlåda och så kommer kusinen en runda oxå. Det ska bli skojjigt. J ska iväg med hundrana och L ska iväg med bilen så Zigge ska hara hos farmor och farfar. Nä nu är lunchen slut och det är dags att jobab igen 2 timmar till sen ska jag gå ner till Plantagen och sen är det hem dags.

xoxo// C

3 kommentarer:

  1. Hej och tack för din jättefina kommentar på min blogg! Vad glad jag blir, tack!
    Min son, menar du Johan eller Martin? Kan det vara Martin, och kan då Hampe vara en av hans gamla kompisar....?
    OCH, kan du möjligtvis vara dotter till Stina Alfengård..........?
    Jag blir nyfiken i en strut *skratt*!

    SvaraRadera
  2. Då MÅSTE du bara hälsa till henne från mig!
    Om hon nu kommer ihåg mig, jo det måste hon göra. Jag har för mig att vi köpte huset hon bott i, i Ingelstad.... kanske du också bodde där?
    Eller var du kanske inte född då?

    Vad kul! Jag har ju säkert sett dig när du var liten då!
    Du är såååå välkommen till min blogg, men du, dig var det inte så lätt att leta upp, man kan inte länka dig via inläggen.....

    SvaraRadera
  3. pssst... berget = Galgberget och sen var det juuuu utsiktstornet kan maila över bilder när lillan och hampe stod där uppe och tittade ner, har ett utan och ett med zoom, :)
    Hade inte varit fel att ha Er här nere.. ni är sååå lååångt i väg! :(

    SvaraRadera