måndag, mars 12, 2012

Dags igen...

...då var det måndag och dags för MATKASSE igen. Det ska verkligen bli spännande att se vad den har att bjuda på denna vecka. Så smidigt så smidigt det har varit veckan som gått, har inte behövt tänka på nått mer  än att bara laga maten som finns hemma. Sånt gillar jag mucho mucho..

Ja vad har hänt annars, har inte lagt ner så mycket tid på att blogga i helgen och det är väl för att vi har haft annat att göra. Sessan och jag var i Kosta på outleten i lördags och där hittade hon ett par nya fina gympadojjor från PAX, dessa köpte hon och så köpte hon en xylofon eller vad det heter.
På kvällen kom, S och P och lille Theo på besök, vi åt tacogratäng och när Melodifestovalen började så dukade Sessan upp med chips och godis och ostbollar och så hennes favvisar - stjärnchips - Ja hon somnade när alla artisterna hade uppträtt och hon höll på Loreen, vilket lycka att hon vann. Där emot missade vi inspelningen, hoppas att vi kommer ihåg den ikväll.

Ja i söndags var vi ute en sväng och gick i det fina vädret och sen fixade vi till oss lite och körde ut till pappa i varsin bil och sen vidare till en kompis och hans familj, de har precis fått en liten bebis en pojk och har sedan tidigare en liten tjej som är 1,5 år. Där hade lammen kommit och kaninungar och så tre underbara hundar. Mannen har varit kvar hos pappa i natt för att ta hand om djuren, Han var lite sliten nu när  jag pratade med honom men jag tror att han tycker att det är ganska så kul. Han pratar alltid om att han vill vara bonde på våren och det får han ju nu. Påskveckan ska han vara där hela veckan, för då åker pappa och Q på solsemester. Det är bara 4 jobbdagar så vi ska ocå vara med då jag och Sessan alltså, dår är nog kanske kossorna ute och då är det inte så mycket att göra.

Hoppas ni får en underbar eftermiddag

Kram Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar