onsdag, januari 07, 2009

Första jobbardagen 2009

Ja, då var allt som vanligt igen. Hampus åkte tidigt idag för att ta sig till jobbet, det visade sig att det har visst snöat i natt kul för alla barnen, mindre kul för alla bilister. Men det är ju VINTER :)
Jag och Cornelia startade dagen kl 8,20 - helt perfekt - Med lite frukost gröt och rostad macka och så kaffe för mig. Sen har vi lekt lite dansat lite och sjungit lite. Sen var det ju dags för Grimm att gå ut, det tar ju sin lilla tid. På med underställ och sen var det Cornelias tur med overall och stumpor och halsduk och mössa och allt vad det nu är man ska ha på sig och sen ner i vagnen - på den tiden hann Grimm gå 5 rundor i huset - inte alls stressande men men vi kom ut och nu är vi inne igen i värmen, nä det är inte så farligt kallt ute men det är ju skönare inne. Nu ska vi försöka hitta på någon bra 30 års present till Hampus det är ju bara 1 månad kvar till han fyller.

Önska oss Lycka Till !!!!

1 kommentar:

  1. ja visst är det tråktigt att dom har börjat jobba igen, det är så tyst och faktiskt ganska tråkigt. Jag är ju inte riktigt van vid att vara mammaledig heller. Vi kan väl planera in en dag att träffas.. 30 år...vad tiden går, lycka till med present. Kramiz

    SvaraRadera