onsdag, februari 11, 2009

snart är även onsdagen till enda..

Ja då har även denna dagen gått. Otroligt hur dagarna bara försvinner. Vad mycket snö det har kommit och det snöar forfarande, i morgon blir det nog lite pulka och så ska jag nog passa på att "städa" lite i trädgården oxå, ska ta bort granriset nu, vill ju välkomna våren nu när den snart ska komma, även om man inte tror att den ska komma än. Kul med snö till sportlovet iallafall.
Har burit glas idag igen, fattar inte vad jag har fått allt glas i från, trodde inte att jag hade så mycket.
Cornelia är snart 10 månader vi ska till BVC på måndag, vi har inte varit där sen innan jul, de sa att vi inte behöver komma så ofta eftersom hon funkar som hon ska och att allt är bra. Det var ju inte några problem med att sluta amma heller, trodde inte att det skulle gå så lätt men det kom som naturligt, skönt skönt, det var nästan som om hon själv hade bestämt sig för att nu var det nog. Måste bestämma en tid med Linda P och träffa henne och Oliver och Daniel, de har ju flyttat tillHovet så det är ju jättenära ju.
På tisdag bär det av till Stenslanda, ska på tuppeware då, har inte varit på det se ja 6 år tillbaka eller nått.
Är inne på Blingo.se och kollar på deras häftiga kläder, lite som Me&I fast ändå inte ja de är ju färgstarka iallafall. mysigt tycker jag (som alltid bär svart)
Snart är kl 21 och då är det väl kanske nått bra på TV. och sen är det dags att sova.

God natt på er.

1 kommentar:

  1. Oj har du slutat amma...vad tiden går snabbt. Då kan vi väl boka i Torsdag nästa vecka, preliminärt i alla fall. sov gott

    SvaraRadera