onsdag, mars 25, 2009

Våffeldagen, Marie Bebådelse och Tranedagen...

Onsdag, onsdag, onsdag....vad ska man bara hitta på idag. Hampus tapetserade igår så nu är mer än halva klart, nu är det mest hela vårder kvar och det är ju skönt, jag tycker atthan har gjort ett riktigt bra jobb! Inte så lätt att sätta tapeter med möster i när man aldrig har satt en tapet innan...Han kan min man....(L).
Solen skiner ju iallafall idag och det är ju skönt, synd att det är minusgrader. Hunden han går mig på nerverna just nu..han och Cornelia leker kurragömma, ja det är sant hur dumt det än låter så gömmer hon sig bakom gardinen och han kikar vart hon är....söta söta, men han behöver ju nte vara på henne hela tiden. Ja Cornelia hon mår bättre hon är tillbaka till att vara den där lilla busungen med hyss i ögonen :)Man riktigt ser på henne hur hon funderar på vad hon ska hitta på här näst...tur att hon har en mamma som är såå tålmodig :) he he he...

På fredag kommer Katharina hit och kanske Johan oxå och så kanske Ida skullle kika förbi det vore väl jättetrevligt hoppas att hon tar med sig Magnus oxå så kan vi fika lite, kanske lite scones eller varför inte lite våfflor och finalen i Let´s Dance :)
Igår fick vi inbjudningen till Zigges dop, det är kl 11,00 i Örsjö kyrka och sen är det kaffe och kaka i Kuppramåla sen. Kvällen innan är det ju 1 års kalas och då är det tårta som gäller så det blir mycket gotte den helgen hihihi, tur att alla helger inte är sådana.
Nu ska jag ta ut byrackarn och gå en sväng sen ja väntar det vanliga, lute tvätt och dammsugning, kanske ska ta o plocka i ordning lite i tvätthägen oxå.

mmmm ska nog göra lite våfflor till fikat idag :)

Ha en underbar onsdag, men glöm inte mössan om du ska vara ute!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar