onsdag, mars 18, 2009

ja det är våren...

..ja det är våren, som har kommit igen....trallalallalalla...
Uppe med tuppen även idag. Men det är ganska så skönt när man har kommit ur sängen...Äta frukost tillsamman och så det är jättelängesen vi gjorde det. mys mys.
Ja det är vår ute idag, solen skiner och fåglarna sjunger, fast det är inte jättemånga plusgrader än, det var en 8 + igår elle rnått, ja vi var ute och "städade" i trädgården jag och Busan, hon stat i vagnen och tittade på, vi ska ta och fortsätta med det idag om vädret tillåter.
På fredag bär det av till Växjö och mamma, ska se om jag kan ta och klämma in en fika med Johanna och Max oxå. Jag och Johanna gick på Kungsmad ihop. Jättemysig tjej och hon har en liten Max som är som Cornelia.
Snart är det dags att tapetsera i TVrummet...jippi!! Hampus jobbar och jobbar och jobbar med detta och det blir sååå bra.
Cornelia håller på att få sin sjunde tand nu, denna har man inte märkt av så värst mycket och det är ju skönt. Bara när hon sätter tänderna i armen eller så och då får man små bitmärken. Hon reser sig även nu mot allt och om man ställer henne vid sin fina dockvagn som hon fick när hon döptes så går hon med den framför sig fast man måste såklart ara med för hon har ingen superduper bra balans än, men vi över varje dag på att stå själva:)

Ja som sagt fredag blir det Växjö och Hampus skulle faktiskt komma in på kvällen till mamma, vi har inte träffat henne sen min födelsedag och det är 1,5 månad sen - alldeles för länge!!!
Nu väntar pannan på en inläggning och sen vill hon vovve ut och röra på benen.

puss och kram och nyp i stjärten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar