torsdag, mars 05, 2009

Torsdag

Hej på er.
Ja då var det torsdag igen. Idag steg vi upp kl 06,50 jättemysigt :) Ja Hampus skulle precis åka vi vi fick chansen att säga hejdå till honom och det var ju kul. Nu är det lugnt på tandfronten, Busan har 6 tänder nu, två uppe och fyra nere, hon har även börjat att gnissla tänder ibland, medvetet och det låter inte alls kul men det kittlas väl lite i minnen fortfarande. Nu reser hon på sig och går utmed vad det nu är hon håller i. Igår gick hon med sin stol framför sig. Det gäller att passa upp nu, inte så kul att trilla bakåt med huvudet före. Men hon försöker tuta med rumpan så hon ska landa på den, men sen har vi ju mysvovven Grimm som gärna vill vara med och hjälpa till fast ibland blir det stjälpa. Hon säger även boovve nu och det är vovve sen har hon nått konstigt ljud för sig när hon ser fågeln som hänger i fönstret.
Då är platsen där kaminen ska stå klar och storna har varit och provtryckt kanalen oxå och det var helt ok. Så nu börjar nästa etapp och det är att hämta kaminen och det sker på lördag och då kommer även tapeterna hem och så ska han sätta klart taket och så ska vi välja golv. Murstocken ska lagas och putstat och målas, litserna ska målas och sen måste alla fönster putsas ocå sen kan vi flytta in ja taket ska ju målas oxå så klart men när de tunga bitarna är klara så börjar finliret.
Jag ska ha tuppewareparty på onsdag den 11 mars och de som vill får komma the more the merrier eller vad det heter.
Idag är Cornelias farmor ledig, vi ska kanske ta en liten tur dit idag det är ju inte så långt för vi bor ju grannar :) Ska iallafall gå ut med boovve snart.

ha en underbar dag alla (trots grått och regn i luften)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar