torsdag, mars 26, 2009

Hampus uppsagd..

..japp det är sant, han är uppsagd från den 1 april. Så nu har ingen av oss jobb. Hampus söker jobb hela tiden och det gör ju jag oxå så klart, Annars så ska han vara pappaledig nu ett par månader iallafall, det kan man ju avbryta när man vill och så gå in och jobba. Jag har ju fullt betalt från Aditro nu i tre månader (min uppsägningstid) så det går ingen nöd på oss pengar har vi så vi klarar oss. Det är ju inte helt enkelt att få ett jobb i dag heller när det är 250-300 sökande på varje jobb, men nån gång ska man väl ha turen att hamna i rätt hög. Hoppas att jag kan få ett liknande arbete som jag hade på Aditro för det trivdes jag väldigt bra med och samma lika arbetskamrater för det gör ju så himla mycket.
I natt har vi varit vakna en stund, hon äter ju så hemskans dåligt när hon är sjuk och nu när hon börjar bli frisk så ska hon ju äta upp sig igen och då passar hon på att göra det på natten, så vid 3,30 var vi uppe och gjorde en flaska välling och åt och sen sov vi igen fram till 7,00 så idag tog vi en timmes sov morgon, Vi brukar ju annars sticka upp vid 6,00 tiden tillsammans med pappa, han går förresten med motorsåg nu, Daniel kör maskinen och Hampus går med sågen, det tycker han är helt perfekt. Han har velat göra det ett tag men inte fått men nu när de inte har så mycket att göra så gick det visst fint, skönt att han får komma iväg till jobbet fortfarande, han blir så himmla sur och tvär när han inte har nått att göra.
Jag tror att jag ska säga upp smp, den kommer ju ändå aldrig som den ska och man läser ju inte den så mycket heller, jag brukar bara bläddra i den och sen går den i soporna. Man kan ju läsa den på nätet :) Samma sak gäller Land och ATL ingen som läser den heller. Japp så får det bli.

Nähä minusgrader betyder mössa och vantar och halsduk och Busan måste ha overall och hela köret *suck* nu längtar jag verkligen till våren, det blir så mycket enklare då, dags att för 500ade gången sätta på Cornelia strumporna, det är nått nytt hon har börjat med nu, att ta av sig strumporna så fort hon får tillfälle...Inte konstigt att hon blir förkyld.
Ska fortsätta att plocka bland alla miljoner grejjer på övervåningen, kanske kan börja plocka tillbaka i garderoben igen(fint med förvaring)

Dags att gå ut med hunden en runda han går här och vankar och gnäller





Kram

2 kommentarer:

  1. Det är rätt Cornelia, det är mycket skönare UTAN strumpo. Låt tårna härja fritt!
    KRAM på er. Det löser sig med arbete, du är en resurs//Bie

    SvaraRadera
  2. Usch men det fixar sig! ..mange är ute med jobbarkompisar imorgon men jag tänkte titta till er lite..kram Ida

    SvaraRadera